Menu

Dirk Coremans

Webdesign dmc
Webdesign DMC
Webdesign DMC
Webdesign DMC
Nieuwsberichten
Website kopen
Snelle en betaalbare websites dirk coremans

Flexibel en altijd bereikbaar

Snelle en betaalbare websites, dat kan. Hoe? Wel ik werk alleen. En websites bouwen is een uit de hand gelopen hobby. Een hobby waar ik mijn creativiteit in weg kan en waar mijn andere passie, fotograferen, dikwijls een meerwaarde is. En website moet kunnen evolueren, mee groeien met de markt, inspelen op de nieuwe trends. Het feit dat ik bijna altijd bereikbaar ben is uiteraard een pluspunt. Bij mij ben je ook niet gebonden aan jarenlange contracten. Ik ben flexibel en probeer mee te denken met de klant. Tegenwoordig is een website meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers.

Uw huisstijl

Daarnaast kies je voor een aantrekkelijk ontwerp. Een goede website sluit immers goed aan bij de huisstijl van je bedrijf. Bestaat je logo uit groen en blauw? Dan neem ik deze kleuren  mee op in het ontwerp. Op die manier blijf je online en offline samenhangend communiceren, wat de professionaliteit van je bedrijf ten goede komt. Je website van een responsive design voorzien is vanzelfsprekend. Op deze manier oogt je website op alle toestellen even goed. De leesbaarheid van je website is ook een aandachtspunt. Plaats bijvoorbeeld geen witte tekst op een lichte achtergrond, maar opteer voor een duidelijke zichtbaarheid en contrast.

Met een goede website voorzie je je huidige en potentiële klanten van relevante informatie. Er is meer nodig dan de publicatie van je openingsuren en een telefoonnummer om een website volledig te maken. Heel belangrijk hierbij is dat je de vergelijking maakt tussen dat wat je klant wil weten en de info waarover je beschikt. Zorg ervoor dat je website  goed leesbaar opgebouwd is en dat je gebruik maakt van Search engine Optimization, SEO.  De mate waarin je klanten correct en volledig geïnformeerd worden, bewijst het belang van een goed opgebouwde en gestructureerde website. 

Wat willen je klanten?

Denk dus goed na wat je huidige en potentiële klanten willen zien. Op welke vragen willen ze een antwoord vinden als ze door je website scrollen? Welke noden willen ze ingevuld zien? Willen ze vooral productinfo vinden, of willen ze informatie, voorbeelden van projecten, etc.? Weten ze graag welke acties er nu geldig zijn? Vertel je verhaal met je klanten in je achterhoofd. Hoe zou jij zelf zoeken op Google naar jouw diensten en /of producten? Tot slot wordt het gebruik van je website ook beïnvloed door zijn gebruiksvriendelijkheid. Ik biedt steeds een logische en klantgerichte navigatie aan. Een heldere navigatie zorgt ervoor dat je bezoekers meteen vinden waarnaar ze op zoek zijn. En een duidelijke structuur houdt ze op het juiste pad, en leidt ze recht naar een offerteaanvraag. Zorg dat je klanten je kunnen bereiken. Overtuig hen in slechts enkele klikken van je bedrijf. Tot slot mag je website geen statisch gegeven zijn. Laat je website leven en voed deze door berichten, foto's en relevante informatie.

Er zijn dus verschillende manieren om een website te maken, en elke klant heeft ook verschillende en /of specifieke eisen. We bespreken steeds samen de opties en mogelijkheden. En bouwen zo uw website op maat. 

Ik maak voor u een prachtige website   die indruk maakt op nieuwe klanten en hen stimuleert contact met u te leggen, waardoor uw bedrijf zich online vestigt. En eens de website online staat kan je me nog steeds bereiken voor acties of aanpassingen van de site. Heb je ergens iets nieuws gezien, en wil je dit ook integreren in je site, geen probleem indien mogelijk maken wij voor u deze aanpassingen aan uw website.