Wordpress

Wordpress is het meest gebruikte contentmanagmentsysteem.

WordPress is opensourcesoftware om websites te realiseren, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg. Meer dan 60 miljoen mensen gebruiken WordPress om hun stem te laten horen op het wereldwijde web.

De kracht van WordPress zit in de ontelbare plug-ins om functionaliteit toe te voegen aan je website.

  • Maak van je website een webshop met WooCommerce
  • Optimaliseer je pagina’s voor Google met Yoast SEO
  • Hou alle statistieken bij met de Google Analytics plug-ins

Plugins

WordPress heeft het grootste aantal plug-ins voor allerlei functies, en ontelbare thema’s voor de lay-out.

Search Engine Optimization

WordPress is super SEO-vriendelijk opgebouwd.

Responsive design

Al mijn websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Webdesign

Bij mij heb je de keuze uit 2 platformen. Budget en Steady.

Budget en Steady, de eerste is een website voor de niet veeleisende klant. Hiermee bedoelen we, geen webshop, geen 10 tallen foto’s, geen ingewikkelde formulieren. Deze klanten wensen meestal een website waar al de nodige gegevens opstaan dewelke belangrijk zijn voor het bedrijf, maar dewelke niet wekelijks word veranderd?

Steady, dit is een website die heel wat data kan verwerken. Een snelle high performance website, waar de mogelijkheden quasi onbeperkt zijn.

Budget website

Iedereen heeft tegenwoordig een website nodig, ook zei die”werk” genoeg hebben. Ideaal voor deze klanten beschikken wij over de Budget website.

Steady website

Onze Steady website is voor onze meest veeleisende klanten, stabiele servers en veel data.

Beveiliging

Eén van de belangrijkste zaken van een website is de beveiliging ervan. Wekelijks wordt uw site ge-update en gemonitord.

Personalisatie

En website is jouw visitekaartje op het web.

Een website, niemand kan zonder tegenwoordig. Maar het is meteen ook jouw visitekaartje op het web. Met de opkomst van tablets en smartphones is het des te belangrijker dat uw website uiteraard op alle apparaten zichtbaar is en duidelijk zichtbaar.

Vandaar dat al mijn websites “responsive” zijn, deze past zich dus automatisch aan naargelang de grote van het scherm. uw website moet ook uw bedrijf representeren, logo’s, kleuren, stijl, foto’s. Alles word in onderling overleg behandeld.

Uw website uw visitekaartje

De eerste indrukken zijn het belangrijkst, vandaar dat uw website uw bedrif ten volle moet representeren.

Responsive

Mijn websites passen zich aan elk formaat van scherm aan, en neen de lettertjes worden niet kleiner ….

Logo's, kleuren en foto's

Ben je het moe om voor elk onderdeel iemand anders te contacteren. Geen probleem, voor al uw grafisch werk en fotografie kan je ook bij mij terecht.

Marketing

Hoe kan ik mijn bedrijf promoten?

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. Van oudsher werd marketing gezien als het geheel van alle activiteiten die erop gericht zijn om, samen met de afdeling verkoop de ruil van producten of diensten te bevorderen

Ik biedt u tal van mogelijkheden aan om uw bedrijf te promoten en uw verkoop te stimuleren. De prijs bepaal jij  zelf.

Email marketing

Wij leggen u haarfijn uit hoe je het beste een email marketing inplant voor al uw klanten. Wat het nut is en hoe je spam voorkomt.

Google marketing

Google Business, is een interessant platform om uw advertenties te beheren. Hier ontdek je ook meteen of uw campagne of advertentie een succes is of niet.

Nieuwe website nodig?

Webdesign DMC!

Voor meer inlichtingen, bel mij!

+32 495 272 444