Webdesign DMC

Wat ooit begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een florerend bijberoep. Naast mijn passie, webdesign, ben ik dus ook al jaren salesmanager en ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk een website wel is. Het internet is tegenwoordig niet meer te stoppen, onze kinderen zitten van jongs af aan op een tablet en computer. De volgende stap is uiteraard een smartphone, een ontwikkeling die zal blijven evolueren.

Iedereen zit bijna op het internet en social media. Vandaar dat het zaak is dat je niet achterblijft en dat men uw zaak kan terug vinden op het internet. Maar iedereen kan tegenwoordig bijna een website bouwen. Echter van groot belang  is hoe men deze sites opbouwt en wat er achter deze sites draait. Mijn websites hebben als basis het alom bekende CMS management systeem WordPress.

Al mijn websites zijn ook responsive. Dit wil zeggen, dat je zowel op een groot computerscherm als op een smartphone de websites perfect leesbaar worden weergegeven. Alles is meteen ook voorzien van de nodige SEO, Search Engine Optimization. Geheel aangepast aan uw website en uw behoeften.

Eénmaal dat de website klaar is stopt de service niet, je kan me steeds zeer eenvoudig contacteren, hetzij telefonisch of per mail. Een dringende actie, of een nieuwe klant? Geen probleem, Webdesign DMC is 7/7 ter beschikking.

Mijn grootste troeven

Webdesign DMC is een éénmanszaak! Je komt dus steeds bij de juiste persoon terecht. Er wordt steeds met de klant besproken wat zijn wensen zijn. Ik ben niet alleen handig in het bouwen en onderhouden van uw  website. Maar voor al het grafische, foto’s, nabewerking en video kan je bij mij terecht. Kortom je moet geen meerdere personen contacteren om  je website online te krijgen.

Dirk Coremans

DIENSTEN

Wordpress

Ik maak enkel websites in WordPress. De mogelijkheden zijn dan ook bijna onbeperkt.

Webdesign

Webdesign is niet alleen het ontwerpen van een site, deze moet uiteraard goed geschreven zijn, responsive, up-to-date.

Personalisatie

Een logo, een op maat gemaakt formulier, een webshop, foto’s. Allemaal zaken die zeer belangrijk zijn.

Marketing

Marketing, is een serieuze hap uit uw budget. Maar oh zo belangrijk, ik geef je tips hoe je zelf uw site kan promoten.

Nieuwe website nodig?

Webdesign DMC!

Voor meer inlichtingen, bel mij!

+32 495 272 444